Arrow
Preloader

Full service tehnička realizacija događаja

Moderna tehnologija i kvalitetna oprema za vaše potrebe i produkciju manifestacija svih vrsta.

O NAMA

DAMAX je poslovna jedinica koja djeluje u sastavu kompanije SD SISTEMI d.o.o. Laktaši.

DAMAX se bavi kompletnom tehničkom realizacijom manifestacija (koncerata, korporativnih događaja, prezentacija, promocija, konferencija, sportskih događaja i sl.), odnosno iznajmljivanjem profesionalne audio, video tehnike i rasvjete.

Na događajima koje radimo smo zaduženi za kompletnu tehničku realizaciju, koja obuhvata instalaciju bina i aluminijumskih konstrukcija, audio-video opreme i scenske rasvjete, kao i transport, montažu i tehničku podršku, a za koje koristimo vlastite resurse (opremu, vozni park i ljudske resurse).

U sklopu poslovne jedinice radi maloprodaja i veleprodaja profesionalne audio i video opreme, bina i binskih konstrukcija, rasvjete, ICT opreme i napajanja.

U našoj ponudi možete pronaći proizvode vrhunskih svjetskih brendova kao što su: Martin Audio London, Avolites, Robe, Chauvet Professional, Solid State Logic, Prolyte, Fenix Stage, Blackmagicdesign i mnogi drugi.

Naš stručni tim će za Vas i Vaše potrebe kreirati različite vrste kvalitetnih rješenja u oblasti prodaje, projektovanja, iznajmljivanja, streaminga i produkcije prema najvećim svjetskim standardima jer je naš fokus zadovoljstvo postojećih i budućih klijenata.

PORTFOLIO

Vjerovatno ste već čuli i vidjeli šta možemo. Ove zvijezde, kompanije te institucije biraju DAMAX za tehničku realizaciju svojih koncerata i događaja.

Bogato iskustvo, oprema renomiranih proizvođača i veliki broj uspješno izvedenih projekata su naša preporuka.

Portfolio

Rudimental

Portfolio

Gibboni

Portfolio

Stereo Mc's

Portfolio

Kiril

Portfolio

Jinx

Portfolio

SARS

Portfolio

Hladno Pivo

Portfolio

Letu Štuke

Portfolio

Elemental

Portfolio

Tbf

Portfolio

Marija Šerifović

Portfolio

Van Gogh

Portfolio

Zabranjeno Pušenje

Rental

Close
Portfolio
Portfolio
Portfolio

KONTAKT FORMA

Telefon

Srbački put br. 6; 78250 Laktaši

Preloader